IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Братята на Пол Уокър го заместват в "Бързи и яростни 7"

Филмът излиза на 10 април 2015 г.

Братята на Пол Уокър го заместват в

Продуцентите на холивудската поредица "Бързи и яростни" официално обявиха, че подновяват снимките на седмата серия на филма. Тя бе заснета наполовина, когато на 30 ноември при катастрофа загина главният актьор Пол Уокър.
Братята на Пол Уокър го заместват в
На страницата на филма във Facebook бе съобщено, че братята на Уокър - Коди (вляво на снимката) и Кейлъб (в средата), ще помогнат за довършването на филма. В съобщението се казва, че до смъртта си Пол е успял да заснеме повечето сцени, а за оставащите продуцентите са поканили Кейлъб и Коди.

"Самото им присъствие на снимачната площадка ще помогне на екипа, създаващ филма, да почувства, че както преди Пол е сред нас", се казва в съобщението от страна на продуцентите на поредицата.

По-рано се твърдеше, че за заместници на загиналия актьор ще бъдат привлечени четирима дубльори, които ще го заменят в сцените с движение, докато лицето и гласът му ще бъдат преправени чрез компютърна графика.

Вече се знае и официалната дата на премиерата на "Бързи и яростни 7". Първото излъчване на филма ще се състои на 10 април 2015 г.

Снимка: Twitter

0 от 500