IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Появи се и Hyundai ix25

Кросовърът е направен в духа на новото поколение на Genesis

Появи се и Hyundai ix25

Интернет-изданието Jokerofblog публика първа снимки на компактния кросовър на Hyundai, който ще заеме едно място под всъдехода ix35 в моделната гама на компанията. Премиерата на модела, който най-вероятно ще се казва ix25, ще бъде на предстоящото изложение в Пекин.

Появи се и Hyundai ix25

Кросовърът е направен в стила на новото поколение на седана Genesis и е разработен специално за пазара на Китай. Очаква се моделът да се произвежда от съвместно китайско-корейско предприятие, създадено от компаниите Hyundai и BAIC. В неговата основа е платформата на компактния хечбек i20, а моторната му гама включва 1.2- и 1.4-литрови бензинови двигатели, както и турбо-дизел с обем 1.4 литра.

В Hyundai започнаха разработката на компактния кросовър още преди няколко години. През 2011 г. на автосалона в Детройт бе показан концептуалния всъдеход Curb, чийто външен вид бе създаден в дизайнерския център на марката в Калифорния. Прототипът разчиташе на бензинов турбо-мотор с 4 цилиндъра. Мощността на агрегата бе 177 к.с. и 229 Нм въртящ момент.

Снимка: Jokerofblog 

 

Тагове: hyundai ix25
0 от 500