IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen Golf R Estate лъсна в нета

Спортното комби има 300 к.с. и 4MOTION

Volkswagen Golf R Estate лъсна в нета

Германската компания Volkswagen готви спортна R версия на новото поколение Golf Estate. За появата на този модел се спекулира от доста време, а разпространените от Worldcarfans снимки потвърждават, че такава модификация наистина се разработва.
Volkswagen Golf R Estate лъсна в нета
Твърди се, че Volkswagen Golf R Estate използва същия агрегат като най-мощната версия на хечбека Golf. Става дума за 2.0-литров турбо мотор, който генерира мощност 300 к.с. и 380 Нм въртящ момент. Те се предават към пътя посредством системата за задвижване на четирите колела 4MOTION. Трансмисията е 6-скоростна механична или DSG. Тази конфигурация позволява на хечбека Golf R да ускорява от място до 100 км/час за по-малко от 5 сек.

Моделът е снабден също така с адаптивно окачване с три режима на работа: Comfort, Normal и Sport, цялостен бодикит, нова спирачна система и уникален интериор.
Volkswagen Golf R Estate лъсна в нета
От Volkswagen все още не са потвърдили разработката на подобен модел. Запознати обаче коментират, че Golf R Estate вече има зелена светлина за производство и трябва да бъде представен в началото на месец октомври по време на автосалон Париж 2014. Посочват се дори цените - от 40 000 евро, което с около 2 000 евро по-скъпо от хечбека Golf R. Продажбите се очаква да стартират в началото на следващата година. 
Volkswagen Golf R Estate лъсна в нета

0 от 500
  • #29
    2 rate up comment 3 rate down comment
    сервизен майстор ( преди 10 години )
    най-боклучивата марка е рено. сервизно доказан факт!
  • #28
    8 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    В кой класации Опел е много здрав , немските ли??? :D :D :D Аз чувам ,че на немските класации може да се вярва нали гоуф стана кола на годината с 10 пъти по малко гласове от Мазда.. :D :D
  • #27
    11 rate up comment 12 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    И от кога Опел е боклукчива марка. Като особено нопоследък все е в челото на класациите за най малко дефекти? Или сизайна му е лош или пък цените високи? Много ги разбирате от високо, на клоните, нещата.
  • #26
    12 rate up comment 8 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Подреждането по скоро е така:Свръх марки: Ферари, Ламборгини, Бентли, Ролс Ройс, Мазерати и тем подобни.Висок клас марки: Ауди, Мерцедес, БМВ ,Порше и т.н.Среден клас марки: Фве, Тойота, Рено, Пежо,Ситроен, Форд,Нисан ,Митцубиши ,Шкода и т.н.Нисък клас марки: Дачия, Лада , Греат уолл и т.н.Боклучави марки: Тата и Опел. :)
  • #25
    4 rate up comment 15 rate down comment
    jo ( преди 10 години )
    е след като са толкова скапани тия ваг-ове що са на второ място след тойота по продажби?а много скоро и на 1 място ще саили ви не разбирате от коли или сте ***....а по вероятно и двете
  • #24
    12 rate up comment 20 rate down comment
    До дошо ( преди 10 години )
    Всъщност грешката е само в определението "народна" за VW. Тази марка все повече се позиционира в горния сегмент на средната класа. В средата (народни) може да се определят Форд, Опел, Хонда, Тойота.В долния сегмент на ширпотребата пък са Рено, Дачия, Лада и т.н.
  • #23
    16 rate up comment 9 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    Още не са го пуснали и боята на задната броня се е обелила! В какво ли състояние пък са каишите на окачването!? ахахаха
  • #22
    9 rate up comment 2 rate down comment
    MK ( преди 10 години )
    Какви спекулации,в Перник вече го карат
  • #21
    19 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Нали са един концерн със ауди,онези поне имат хубави комбита,да им направят едно,това е дялано с теслата!!!!
  • #20
    23 rate up comment 5 rate down comment
    Бах 3 ! ( преди 10 години )
    Толкова е елеганта,че спират от производство VW EOS, защото много продажби имат и им е неудобно от другите! (това е сарказъм, подчертавам)