IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

300 000 лева за нова опаковка на Porsche Cayman S

Доработката на Studiotorino не включва силов тунинг

300 000 лева за нова опаковка на Porsche Cayman S

Производителят на автомобилни каросерии - базираното в Торино дизайнерско студио Studiotorino, представи своя версия на Porsche Cayman S. Автомобилът се отличава с оригинален външен вид, който обаче увеличава цената му поне три пъти.
300 000 лева за нова опаковка на Porsche Cayman S
Снимка: Studiotorino

Моделът на Studiotorino ще бъде произведен в серия от само 19 екземпляра, цената на всеки от които стартира от 145 000 евро. В тази сума не е включен донорът за доработката, който коства още поне 64 000 евро. Проста сметка показва, че крайният резултат струва над 200 000 евро, а за тези пари могат да се намерят не малко спортни автомобили.

Освен това, Studiotorino не предлагат никакви промени по двигателя на Porsche Cayman S. Стандартният мотор - 3.4-литров с шест цилиндъра, генерира 325 к.с. и ускорява купето от място до 100 км/час за 4.7 сек.

Но нека все пак да се върнем към това, което италианците предлагат. Става дума за пълно преобразяване на колата, което е най-видимо в задната част. Там оригиналният прозорец и най-крайните странични стъкла са премахнати, а на тяхно място е поставен нов непрозрачен панел. Изработени са също така нови прагове, брони и уникален интериор. А отворът за зареждане е преместен върху предния капак.

Автор на този проект е архитектът Даниеле Галионе, който е черпил вдъхновение от Porsche 904 от 1963 г., сочи информацията от Studiotorino.

0 от 500