IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen представи новото Scirocco

Фейслифт, който трябва да поддържа актуалността на модела за още 3 години

Volkswagen представи новото Scirocco

Германската компания Volkswagen разкри снимки и информация за обновената версия на спортното купе Scirocco. Премиерата на модела пред публика ще се състои в Женева.
Volkswagen представи новото Scirocco
Scirocco R вече има 280 к.с. Снимка: Volkswagen

Обновлението на третото поколение Scirocco, което се появи на пазара преди 6 години, не е мащабно, като трябва да поддържа актуалността на модела за период от около 3 години. След това - през 2017 или 2018 година, на пазара трябва да видим изцяло ново Scirocco.

Както вече стана дума, обновлението не е особено мащабно. Екстериорът, например, се отличава с леко изменени брони, фарове с нов дизайн, различна решетка на радиатора и дневни LED светлини. Сходно е положението и в интериора, където са налични нови материали, нови уреди на таблото, нов волан, нови отвори за вентилация и нови технологии, сред които автономен асистент за паркиране.

Обновеният модел ще се предлага с избор от 5 екстериорни цвята - златист (Pyramid Gold), сив (Urano Grey), червен (Flash Red), бял (Pure White) и виолетов (Ultra Violet), и набор от джанти с нов дизайн.

Новости има и при гамата от двигатели. Всички агрегати на модела вече разполагат със система старт / стоп, като изключение прави единствено горещата версия Scirocco R. Трансмисиите са две - познатите ръчна с 6 предавки и автоматична с два съединителя DSG.

Най-малкият агрегат - 1.4 TSI, е получил допълнителни 3 к.с., а по-големият 2.0 TSI вече се предлага в три варианта на мощност - 180 к.с. (+20 к.с.), 220 к.с. (+10 к.,с.) или 280 к.с. (+15 к.с.). Повече мощност е получил и дизеловият двигател 2.0 TDI, който вече предлага избор между 150 или 184 к.с.

Продажбите на обновеното Scirocco ще стартират най-напред в Европа - в началото на август. Премиерата пред публика ще се състои в Женева.

0 от 500
  • #17
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    ФАЛШВАГЕН.
  • #16
    4 rate up comment 6 rate down comment
    trex ( преди 10 години )
    Брутален, вече японските шалвари имат от къде да преписват за трошките си.
  • #15
    6 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Самозапалващ се ваген на предно - бегачка!?!?!?!! Няма такова животно - бегачките са със задно или 4х4. С тоя толуп а си настъпал, а си скочил в първата канавка. Сигурно тест драйвовете ги правят на самолетна писта като на толупа вейрон.
  • #14
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 10 години )
    Da,be tova e mnogo po dobro ot vsichki orizarki v tozi klas,to, gt86 e po goliama selka pruchka-pulen ***,she disha prahta na VW.
  • #13
    8 rate up comment 3 rate down comment
    bmw e60 ( преди 10 години )
    няма как да се сравнява това недоразумениеe с тойота gt86 която е направена за кеф, а не бюджетна бегачка с предно като този ***. Не ме интересува колко хиляди коня има. Такива коли трябва да са със задно иначе автоматично отиват в графа евтина ***.
  • #12
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Дошо ( преди 10 години )
    Ето,това е истинската кола,всички други оризарки са компромис.
  • #11
    9 rate up comment 3 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 10 години )
    e, vse o6te pri porsche nema dvigatel 1.4 TSI... i slava bogu!sorry, v toq klas predpo4itam zadnoto!
  • #10
    8 rate up comment 16 rate down comment
    robi1971 ( преди 10 години )
    усещането при каране е като на порше ,но плащаш голф
  • #9
    18 rate up comment 7 rate down comment
    petar ( преди 10 години )
    тази фирма все по зле става,само претоплени манджи предлагат вече- като преоблечени предишни поколения пасати и голфове... мирише вече на измама към потребителите
  • #8
    24 rate up comment 9 rate down comment
    до модератора ( преди 10 години )
    Вие съвсем избирателно и напълно умишлено не предоставяте две важни информации от автомобилния свят само от преди няколко дни:1-во. Всички,абсолютно всички хибриди на Lexus u Toyota,произведени след 2007-*** година са обект на сервизна акция!!!Става въпрос за над 1.9 млн.бр.2-ро.Тече и голяма сервизна акция на дериватите на GM.Какво трябва да се случи,тези новини да намерят място в сайта за АВТОМОБИЛИ,или считате,че това не е значима новина за 1-вия и 2-рия производител в света.