IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Тунинг програма за Rolls-Royce Ghost

Vorsteiner предлагат редица елементи, изградени от карбон

Тунинг програма за Rolls-Royce Ghost

Оптичен тунинг за Rolls-Royce вероятно звучи странно и дори нелепо, но редица компании се занимават именно с това. Една от тях е Vorsteiner, която днес разкри първите подробности за своята стайлинг програма, предназначена за Rolls-Royce Ghost.
Тунинг програма за Rolls-Royce Ghost
Пакетът на Vorsteiner включва редица допълни елементи, но въпреки това не е натрапчив и до голяма степен запазва царственото излъчване на Rolls-Royce Ghost. В същото време обаче доставя и по-спортен вид, благодарение на предния и задния спойлери, страничните прагове и задния дифузьор. Всички компоненти са изработени от карбон, а в доработката са включени и нови джанти VSE-002, чийто размер може да бъде между 20 и 22 инча.
Тунинг програма за Rolls-Royce Ghost
Тъй като това е само визуална доработка, промени по механиката на луксозната лимузина не са правени. Тя се задвижва от стандартния двигател - 6.6-литров V12 с турбо, който доставя 570 к.с. и 780 Нм. Ускорението от 0 до 100 км/час отнема 4.9 секунди, а максималната скорост на движение е електронно ограничена на 250 км/час.

Снимки: Vorsteiner

0 от 500