IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пореден клонинг на Hyundai от Китай

Кросовърът Eagle S5 поразително прилича на модела ix35

Пореден клонинг на Hyundai от Китай

Поредното копие на известен модел видяха посетителите на автосалона в Гуанчжоу (Кит). Инженерите и дизайнерите на компанията JAC показаха своя кросовър Eagle S5, който поразително прилича на Hyundai ix35.

Пореден клонинг на Hyundai от Китай

Китайският клонинг има еднакъв силует с корейската машина. Забелязват се все пак и някои разлики - в броните, главната оптика и задните светлини. Освен това JAC Eagle S5 е малко по-голям от кросовъра на Hyundai, като габаритите му са 4430 мм дължина, 1804 мм широчина, 1660 мм височина и междуосие от 2640 мм.

Пореден клонинг на Hyundai от Китай

На местния пазар новият съперник на Great Wall Haval H6 ще се предлага с 1.5 литров бензинов турбо-мотор с мощност 163 к.с. и въртящ момент от 235 Нм. Ще има и версия с 1.8 литров бензинов турбо-двигател, чиито характеристики засега не се съобщават.

Пореден клонинг на Hyundai от Китай

Първият агрегат е комбиниран с 6-степенна механична скоростна кутия, докато вторият ще се предлага и с роботизирана трансмисия с двойно сцепление. Потенциалните купувачи ще могат да избират между модификация с предно предаване и такава с 4WD. Цената на JAC Eagle S5 на местния пазар варира между $16 000 и $24 000.
 

Тагове: jac eagle s5 ix35
0 от 500