IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot разкри цената на новия 301

Седанът стартира от 10 900 евро и е насочен към развиващите се пазари

Peugeot разкри цената на новия 301

Френският производител Peugeot обяви цената на новия седан 301, който е предназначен за развиващите се автомобилни пазари и за страните с нисък доход на населението.
Peugeot разкри цената на новия 301
Първи стойността на новия модел научиха в Румъния, където 301 ще се продава от 10 900 евро. Абсолютно на същата цена в северната ни съседка дилърите на Citroen предлагат своя евтин седан C-Elysee, който е близнак на 301.

Стандартно новия модел е снабден с 1.2 литров бензинов мотор с мощност 72 к.с., който може да се комбинира с механична или с роботизирана скоростна кутия. В базовото оборудване 301 разполага със системи ABS, ESP, Brake Assist, предни вентилирани дискове на спирачките, електрически прозорци отпред, няколко въздушни възглавници и борд-компютър.

В гамата двигатели на седана влизат още турбо-дизел с обем 1.6 литра и мощност 92 к.с., за който е предвидена само механична скоростна кутия, както и бензинов двигател със същия обем и мощност 115 к.с. Той ще се предлага както с механична трансмисия, така и с автомат.

Peugeot смята да насочи 301 към пазарите в Централна и Източна Европа, Русия, Украйна, Гърция, Северна Африка, Латинска Америка, както и в страните от Близкия Изток и Персийския залив. Моделът ще се произвежда в завода на компанията във Виго (Испания).

Тагове: peugeot 301
0 от 500