IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki Swift във версия 4x4 Outdoor

Всъдеходната модификация на японците ще се предлага само с 1 двигател

Suzuki Swift във версия 4x4 Outdoor

Suzuki показа нова модификация на хечбека Swift, която има задвижване на четирите колела и се нарича 4х4 Outdoor. Автомобилът е адаптиран към движение по неравни пътища, като за целта е претърпял малки промени във външния си вид.
Suzuki Swift във версия 4x4 Outdoor
Да различиш Suzuki Swift 4x4 Outdoor от неговите събратя е лесно най-вече заради допълнителните части от пласмаса върху каросерията. В случая те изглеждат по-скоро декоративно, отколкото наистна практични. От японския производител не разкриват дали след получаване на задвижването на четирите колела, хечбекът вече разполага с по-висок пътен просвет.
Suzuki Swift във версия 4x4 Outdoor
Моделът ще се предлага само във версия с 5 врати. В тази си модификация той ще разполага само с един двигател - 1.3 литров бензинов атмосферен мотор с мощност 94 к.с., който се комбинира с 6-степенна механична скоростна кутия.
Suzuki Swift във версия 4x4 Outdoor
Все още не е ясно колко ще струва Swift Outdoor, кога и на кои пазари ще се появи, но според запознати европейските дилъри на марката вече се готвят за неговите продажби.

0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Смятам да си купя Сузуки 4х4.Като прочетох коментарите, решението ми вече е повече от окончателно.
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    suzuki sx4 ( преди 11 години )
    От две години имам Сузуки SX4 4x4,модел 2010, 120 к.с. Реален разход 7 на сто бензин, при комбинирано каране градско, извънградско и лек офроуд.Ако караш извънградско с до 120 км/ч може да свалиш разхода под 6 на сто.Много добър на сняг, клиренса е 19 см. Може да се ползува и за скоростно преодоляване на големи разстояния по магистрала - вдига до 180 км/ч, но разхода скача около 8.5. В градско не харчи много - до 7 на сто, зашото е сравнително лек и компактен. Управлението е перфектно, воланът е
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    kosio ( преди 11 години )
    страшна кола!
  • #6
    4 rate up comment 0 rate down comment
    до: Kико ( преди 11 години )
    Под невероятна имах предвид,че е може би единствената,която се кара,като лек автомобил,малка,компактна,с предимно градска насоченост,здрава,безпроблемна,икономична и да е изкараш извън пътя няма да се посрами,като повечето паркетници.Точно за лек офроуд имах предвид-за риба,на ски,до вилата,на разходка из планината и т.н.Може би най-универсалната машина за която се сещам.Универсална и добра във всяко отношение.
  • #5
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Kико ( преди 11 години )
    До третия коментар:да се каже, че SX4 е невероятна машина е пресилено, а и като модел си поостаря вече. Съгласен съм обаче, че принципно няма да имаш проблеми с нея и за съвсем лек офроуд става. Вече към невероятните машини на Suzuki бих класифицирал Jimny и Vitara, защото с тях можеш да се заиграеш сериозно в 4х4 режим. Ако не ги жалиш и имаш пари за офроуд тунинг усмивката няма да слезе от лицето ти, като разбереш какви неща постигат.Поздравления!Няма минуси по коментарите!
  • #4
    15 rate up comment 0 rate down comment
    ;) ( преди 11 години )
    радвам се , че на едно място са се събрали Трима единомишленици които не се псуват и се "етикират" с ***,***, ,балък и пр--------и аз мисля , че Сузуки не са лоши автомобили - просто нямат имидж а от Миркат хич не се старят да ги направят по-масови. Спец. SX-4 ми допада като автомобил "2 в 1" - мъничът е за мен , но две добрини в едно трудно се постигат
  • #3
    13 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Обаче по-високите бордюри много го мъчели заради клиренса и за това си взех нормалната 4х2 версия.Сега съм се наканил да купувам SX4.Невероятна машина бил.За в града и планината е перфектен.Нямал закъсване,харчел не много,здрав,надежден,високопроходим,много добро 4х4 и т.н.В града се казваш на всякакви високи тротоари без проблеми,а и колата е малка и става навсякъде да е навреш и паркираш.Когото да съм питал само добри неща говори за този модел.Някой ако има впечатление нека сподели.
  • #2
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Какъв разход имаш с твоя Суифт?Имам предния модел,но не е 4х4 и е 1.0 мотора с 3 цилиндъра.Градско ми харчи 5-5,5 лятото и 6/100 зимата.Невероятно здрав автомобил.За 145 000 км по колата абсолютно нищо не е пипано.Само консумативи са сменяни.Мислех да си взема тогава 4х4,но ми казаха,че харчи с 2 л. отгоре и клиренса му е малък което не го прави кой знае колко по-проходим.За сняг бил много добър.Нямало закъсване понеже колата е лека и с добри гуми навсякъде издрапва.
  • #1
    20 rate up comment 0 rate down comment
    Ползвател ( преди 11 години )
    От 6 години имаме Суифт 4х4, взехме го чисто нов от Миркат. До днес е навъртял над 60 000 км., без нито един проблем. Зимно време с него се стига навсякъде (живеем в непочистваната част от Бояна), единствено клиренсът му е малък. Идеалната кола за градско каране зима и лято.