IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Peugeot ще превзема нови пазари с 301

Продажбите стартират на 1 ноември в Турция

Peugeot ще превзема нови пазари с 301

Всеки път, когато стане дума за намерението на някой производител да превземе нови пазари, обикновено става дума за нов компактен кросовър или купе с 4 врати. В случая обаче Peugeot е избрал седан, с който да се опита да спечели повече клиенти в страните от третия свят. В тези държави най-голям е интересът към по-евтини модели от този тип като Nissan Versa и Tiida, както и Renault Logan.
Peugeot ще превзема третия свят с 301
Предложението на Peugeot се казва 301, като според френската компания в случая става дума за надежден автомобил на достъпна цена.

Машината се предлага с 3 избора на двигател. Базовата версия е обзаведена с 1.2 литров бензинов трицилиндров мотор с мощност 72 к.с. След него идва 1.6 литров, също бензинов агрегат, с мощност 115 к.с., който се предлага както с механична скоростна кутия, така и с автоматична. Третата възможност е дизелов мотор с обем 1.6 литра и мощност 92 к.с., като при него е достъпна само механичната трансмисия.

Продажбите на 301 стартират на 1 ноември в Турция, но скоро след това седанът ше се предлага в Централна и Източна Европа, Русия, Украйна, Гърция, Средния Изток, някои региони от Африка, Латинска Америка и, разбира се, в Китай.

От Peugeot са категорични, че оборудването на автомобила ще бъде съобразено с климатичните условия, в съответните държави. Там, където е по-студено, ще се предлага специална система за отопление, при която температурата в салона се покачва по-бързо. Засега все още не са ясни цените на автомобила.

Тагове: peugeot 301
0 от 500