IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-бързият крадец на Острова ще лежи 9 години

Бен Уестууд вдигнал 290 км/ч с отмъкнато Audi RS5

Най-бързият крадец на Острова ще лежи 9 години

"Най-бързият крадец във Великобритания" - така бе наречен Бен Уестууд, който през януари се опита да избяга на полицията с откраднато Audi RS5. След решението на съда той остава без книжка за 4 години, но тя няма и да му трябва, тъй като ще прекара следващите 9 години в затвора.
Най-бързият крадец на Острова ще лежи 9 години
Откраднатото от Бен Уестууд Audi

Престъпникът бе преследван от полицаи в продължение на 100 км по магистрала М6, като на моменти скоростта му достигна 290 км/ч. По време на гонитбата Уестууд успя да избяга дори на полицейския хеликоптер.

33-годишният крадец и четирима негови съучастници са участвали в общо 16 престъпления за периода август 2011 - януари 2012 г. Освен коли петима са ограбили бижутерски магазин и боулинг-зала.

На 13 януари полицията попада на петимата на бензиностанция край Уулвърхемптън. Трима от престъпниците са хванати във ван, но Уестуд и Грегъри Симпсън се опитват да избягат с краденото, тунинговано Audi RS5, чиято стойност е 58 725 паунда.

В крайна сметка двамата са блокирани на пътя, като Симпън успява да слезе от колата и да избяга, но е заловен. Освен Уестууд и останалите от бандата получават по 9 години затвор.



Видео от хеликоптера, преследвал престъпниците

Тагове: audi rs5
0 от 500
  • #3
    8 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Pone se e nakefil choveka
  • #2
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Тъй като виждам, че на редакторите им е трудно а виждам, че и анонимния под мен роптае, смятам да ви предоставя нещо интересно, теста е постнат вчера така, че ще гледате нещо актуално, ако редакторите на Аутомедия желаят, може да го сложат в своя статия и да изтрият линка даден от мен. Наслаждавайте се:
  • #1
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Има 2 статии за Ауди и 1 за Фолксваген-Имате материал за плюене за цяла седмица.