IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Погребаха Maybach без почести

Заразяха го на паркинг във Франция

Погребаха Maybach без почести



Вчера писахме за изяден от ръжда Civic
, който след вярна служба от над 30 години бе погребан с почести от своя собственик. Днес ставаме свидетели на още едно автомобилно погребение - на много по-скъпия, много по-луксозния, много по-бързия и много по-рядък Maybach 57. Въпреки качествата си, а и цената си, този екземпляр не е изпратен с почести, а просто е зарязан на паркинг във Франция.

Според информацията колата стои там от поне четири години. Авторът на клипчето твърди, че въздушното окачване на возилото е извън сторя, а гумите са видимо напукани. За дългия престой в гаража свидетелстват и множеството надписи по покритата с прах боя.

Припомняме, че Maybach 57 се появи през 2002 година. Той разполага с чудовищен 5.5-литров V12 турбо-двигател, който генерира 557 к.с. и 900 Нм. Всичко това позволява на тежащата 2735 килограма лимузина да ускори от място до 100 км/час за само 5.2 сек. Максималната скорост достига 250 км/час.

Преди време, отново на паркинг, бе зарязано и ултрарядкото Ferrari Enzo. Подобна съдба имаха и други скъпи, редки и спортни автомобили, сред които Ferrari F40, Jaguar XJ220, BMW M6, DMC DeLorean и други.

Тагове: maybach 57
0 от 500
  • #8
    24 rate up comment 1 rate down comment
    Виктор ( преди 11 години )
    Може да е на някой от синовете на Кадафите, те се подвизаваха често във Франция....
  • #7
    25 rate up comment 3 rate down comment
    trb ( преди 11 години )
    abe kade namesvate Maybach i prius ABE VIE NA KVI LEKARSTVA STE BE ??????
  • #6
    23 rate up comment 3 rate down comment
    аз ( преди 11 години )
    Стига се карахте за глупости да го оставят 1 година в българия да стои нито кола ще остане нито някой ще се чуди какво е станало
  • #5
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Nero ( преди 11 години )
    Анонимен, първите 3 варианта са невъзможни предвид че е известно че този Майбах стои там от 4 години.
  • #4
    26 rate up comment 7 rate down comment
    Nero ( преди 11 години )
    Паркинга с Приусите беше резултат от административна грешка на някоя си щатска администрация. Лесно се правят такива грешки когато не плащаш от собствения джоб. Но тук случая с тоя Майбах е съвсем различен.
  • #3
    46 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Има 4 варианта: 1.Майбаха е краден. 2. Собственика не може да плаща лизинга. 3.застрахователна измама.4.Собственика е убит а колата му е скрита в паркинг /по принцип притежателя на такава кола е или супер богат или ще е супер престъпник или политик, което обединява двете/.
  • #2
    37 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Споко имаше статия за цял паркинг с изоставени чисто нови Приуси. Докато при немските става въпрос за една кола, при японските са цели паркинги. Иначе сдтатията е ***, много лесно може да се разбере кой е собственика на Майбаха, първо, че колата е с регистрационна табела, второ че бройките такива коли са малки и с уникални номера освен това по номер на рама,шаси може да се установи на кого е колата. Тука вече го направихте *** мистерията. Вероятно е някой, който не може да си плаща лизинга.
  • #1
    20 rate up comment 48 rate down comment
    Анонимен ( преди 11 години )
    Така е никой не иска германските ***.Собственика го е зарязал разочарован явно, че е дал една торба пари, а тоя коптор дето трябва да вози като че не стъпва по земята се е раздрусал заради повреда в окачването.Как не го е запалил перд накой шоуурум на Мерцедес незнам.