IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

TVR разработва дизелова спортна кола

Британците готвят и нов електрически автомобил

TVR разработва дизелова спортна кола

Британският автопроизводител TVR разработва нова спортна кола, чийто дизелов двигател ще развива максимален въртящ момент от 650 Нм. От съобщението на сайта на компанията става ясно, че това най-вероятно ще бъде второ поколение на модела Cerbera (на снимката е първото поколение на машината), който трябва да се появи на пазара през лятото.
TVR разработва дизелова спортна кола
Освен дизелов спортен автомоил, британците подготвят и елекрически TVR, който с едно зареждане може да измине 480 км. Разработва се и специална модификация за „продължителни пътешествия”, както я описват от компанията. Тя ще бъде снабдена с двигател с вътрешно горене, който ще служи предимно за зареждане на акумулаторите.

Освен това TVR, която от 2004 г. е собственост на руснака Николай Смоленский, предлага на своите клиенти възможност за пълно възстановяване на всеки един модел, като го обнови с 6.2 литров, 8-цилиндров мотор с мощност 432 к.с. и 569 Нм въртящ момент.

Тагове: tvr cerbera
0 от 500