IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

В Китай разсекретиха новия Lexus ES

Тази версия на седана ще бъде насочена за местния пазар

В Китай разсекретиха новия Lexus ES


Китайски фотографи успяха да „хваната” новото поколение на седана Lexus ES. Най-вероятно автомобилът е докаран в азиатската държава за неговата премиера. Тя трябва да бъде на международното изложение в Пекин през април.


Ако се съди по снимките, в Lexus нямат намерение да променят своята фирмена политика относно визията на моделите си и са снабдили ES с новата отличителна решетка на радиатора. Освен това седанът изглежда доста агресивно и динамично. В същото време техническите му характеристики едва ли ще се отличават много от тези на новата Toyota Camry, на чиято платформа е направен.

Интериорът на новия ES изглежда доста семпъл. Това е така, защото сниманият автомобил най-вероятно е версията ES250, която е насочена изцяло за местния пазар.

Седанът ще бъде снабден с 2.5-литров V6 бензинов мотор (209 к.с. и 253 Нм), който е съчетан с 6-степенна автоматична скоростна кутия. Ще има и по-мощна модификация – 3.5 литра, V6 (310 к.с. и 375 Нм), както и хибридна версия.




Тагове: lexus es
0 от 500
  • #63
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Go6o ( преди 12 години )
    Може да няма много положителни коментари за статията, но вижте отрицателните колко нехаресвания имат!!!Лексъс не копира. БМВ копира, но селските играчи германофили не могат да го приемат
  • #62
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Воланаджия,искам да ти поясня, че първите остъклени с прозрачно стъкло стопове са на Лексус 200 преди повече от 10г.такива почнаха да се правят за доп. вграждане дори на много коли,вкл. и голфове, в EBAY се предлагат под името LEXUS LIGHTS.
  • #61
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Е няма по-нагло същество от фенче на немските таратайки. Не стига че кумирите му копират японски дизайн наляво и надясно, ами то ще ти обяснява как чпонците били копирали немците. Пълна профанщина.
  • #60
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Вижте ги наглите баварски копирачи: оригинал:http://en.wikipedia.org/wiki/File:2007_LS_460_L_profile.jpgкопие:http://en.wikipedia.org/wiki/File:2009_BMW_750i_rear.jpg
  • #59
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Воланджията, ами нали стоповете на новата седмица са копирани от тези на 2007 Lexus LS. Дори и L-образните диоди са 1:1 изкопирани от там.
  • #58
    7 rate up comment 1 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Японците за пореден път доказват, че са над всички останали.Ползването на платформата на Камри е достатъчен показател, колко е добра щом е основа на автомобил от ,,друго потекло"А м/у другото Камри е страхотен автомобил ще съм доволен някой ден да имам такъв.Това са японците прават доброто още по-добро, а ВАГ от нискобюджетното дърво Супърб примерно правят натруфеното А6.М/у другото пробвах една Хонда Сивик - тая колица вози доста по-добре от А4.Бати смешните дървета са това ВАГ
  • #57
    0 rate up comment 5 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Баси японския кашон!
  • #56
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Формата на номера и той от БМВ копиран нали?...
  • #55
    4 rate up comment 9 rate down comment
    Воланаджия ( преди 12 години )
    О, ЛексусТри дена как дизайнерите стопове скициратОт седма серия на БМВ копиратИ взеха, че направиха прозрачни стъкълцада не е сто процентова лъжаЧестно аз толкова точно копие на стоп не съм виждал. А имат претенции за елитна марка...смех :)
  • #54
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Да ама на външен вид не са толкова китайски, а има и други коли освен немски и японски.