IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Японците ще получат и спортен Suzuki Swift

Хечбекът е с 1.6-литров двигател с мощност 136 к.с.

Японците ще получат и спортен Suzuki Swift


На 13 декември в Япония започват продажбите на "напомпания" хечбек Suzuki Swift. В началото той ще се продава само с 6-степенна механична скоростна кутия, но се очаква през януари да се появи и модификация с вариаторна трансмисия.

Машината няма да бъде истински спортист, въпреки че ще е снабдена с 1.6-литров бензинов двигател с мощност 136 к.с. и максимален въртящ момент 160 Нм, които задвижват предната ос.

Все пак моделът е доста олекотен в сравнение с настоящата версия Swift Sport, което ще го направи още по-пъргав и динамичен.

От Suzuki съобщават, че версията с ръчна скоростна кутия ще струва $21 500, докато тази с вариаторната - $22 400. Засега компанията не коментира дали този вариант ще се продава извън Япония и кога евентуално може да се очаква това.

Тагове: suzuki swift
0 от 500
  • #2
    9 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Така е колега,продават го в немско отдавна,ама *** от де да знаят.Der neue Swift Sport1.6Hubraum (ccm)1586Leistung (KW)100KraftstoffSuper bleifrei (ROZ 95)Kraftstoffverbrauch (l/100km)*6,4CO2-Emission* (g/km)147Само ускорението от 0 до 100 не успях да го открия никъде.НЕ,че е толкова важно де.Това е кола за ценители.
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    sx4 ( преди 12 години )
    kogato pishete materiali saberete poveche informaciq avtomobila se prodava v Evropa veche (Germania).