IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Honda представи визията си за малък градски електромобил

Колата има два джойстика за управление и монитор за комуникация с околните.

Honda представи визията си за малък градски електромобил


Токийското автомобилно изложение се превръща в арена, на която звезди ще са малките, “умни” и  екологични градски колички. Това не е случайно, защото популацията на много места по света нараства с всеки изминал ден.

Първо Nissan, след това Suzuki и Mitsubishi представиха своите виждания за градски автомобил на бъдещето, под формата на авангардни концепции, които ще изгреят в края на месеца по щандовете на салона.

Honda не остана по-назад със своя Micro Commuter Concept,  който е разработен в сътрудничество между автопроизводителя и мотоциклетния отдел.

Концепцията е описана като градски електромобил за ежедневието, който според японците ще осигурява много по-достъпен начин за придвижване на повече хора в бъдеще.

Проектиран за кратки пътувания из града, Micro Commuter Concept предлага персонализация на екстериора и външен дисплей, който пътниците да използват, за да комуникират с външния свят. Вътре има място за двама, а също и два джойстика за управление, посредством които и двамата пътници могат да правят маневри с возилото.

Задвижването е поверено на два електрически мотора, които най-вероятно ще се захранват от литиево-йонни батерии.


 

Тагове: honda micro commuter
0 от 500
  • #4
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Triforce ( преди 12 години )
    Тоз пък отдолу ква Тойота го гони? Това е Хонда, не е ТОЙОТА(***) :)
  • #3
    2 rate up comment 13 rate down comment
    INJENER_JEEP ( преди 12 години )
    ЧАЛАМБАСтотици нашенски бизнесмени, посетили с повод и без повод Истанбул, след това седмици наред говорят за един фантастичен ориенталски мурафет. Нашенците са направо възхитени от чудото, което са преживели край Босфора. Става дума, разбира се, за легендарната турска чалъмбъ.Бизнесмените ни повтарят като хипнотизирани: чалъмбъ, та чалъмбъ! До такава степен ме видиотиха, че реших и аз да отскоча до Истанбул за една чалъмбъ.Когато пристигнах, реших веднага да се подложа на чалъмбъ. За целта отидох в най- големия гей- бар, наричан в Турция манафоглу. Поразпитах обратните за чалъмбъта и те много скоро ме насочиха към един хамам, където особено ловки теляци правели и чалъмбъ. Още на другия ден бях в хамама. Свалиха ми гащите, проснаха ме по корем, че като ме почнаха Леле, мале! Извъртяха ми страшна чалъмбъ!Обърнаха ми ануса навън и с специална дървена лопатка изчистват дебелото черво и го връщат обратно в ануса...след това телякът се качва на масата и с еректирал *** обилно намазан с вазелин,и така анусът ми също беше намазан, започна да ме *** леко прониквайки в аналното ми отверстие напред-назад крещейки ЧАЛАМБААААААА! А помощниците му ми държат здраво ръцете докато ме плющи главния ***....и удоволствието варира от половин час до целия ден и е възможно чрез договаряне цялата му свита да ви се изреди...и накрая се чувстваш духовно извисен...Какво да ви кажа?... А бе, чалъмбъта си е чалъмбъ! Най- добре е сами да опитате, защото пред това изживяване думите бледнеят.Трябва да отбележа обаче, че след чалъмбъта се почувствах като новороден. Направо ми изникнаха крила. Качеството на моя труд рязко се повиши. Не след дълго подобрих съществено *** уменияВ заключение само това: тичайте към Цариград! Не се лишавайте от това върховно удоволствие, наречено чалъмбъ!
  • #2
    2 rate up comment 4 rate down comment
    speedart ( преди 12 години )
    Може да се трансформира в Nissan,Touota,Mazda и Subaru...
  • #1
    5 rate up comment 2 rate down comment
    speedart ( преди 12 години )
    Трансформърс в действие...