IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

CustomGT - суперавтомобил с газова уредба

Предлага мощност до 740 к.с. и ускорение от 0 до 100 км/час за 3.3 секунди.

CustomGT - суперавтомобил с газова уредба


Компанията CCG Automotive представи своя нов суперавтомобил CustomGT, който разработва през последните две години. При CustomGT водеща е думата "Custom" (по поръчка), тъй като возилото може да бъде изградено в няколко модификации, както и да бъде оборудвано според конкретното предпочитание на клиента.

Инженерите от CCG Automotive предлагат два задвижващи агрегата на GM за своя CustomGT - V8 с обем 6.0 литра (450 к.с. и 560 Нм) и V8 с обем 7.4 литра (550 к.с. и 605 Нм). По-големия агрегат може да бъде оборудван със система за принудително пълнене, чрез която мощността сача да 740 к.с.

Двигателите се куплират с ръчна или секвенциална трансмисия с шест предавки, като и в двата случая задвижването е към задните колела.

Двуместната спортна кола използва тръбно шаси и панели от фибростъкло и въглеродни влакна, които доставят едновременно здравина и лекота на колата - при различните модификации теглото на CustomGT варира от 960 до 1040 килограма (теглото на Ferrari 430 Scuderia е 1250 кг).

Това доставя изключителна динамика на возилото - ускорение от място до 100 км/час за нищожните 3.3 секунди и максимална скорост на движение 330 км/час (3.5 сек и 285 км/час при по-слабата версия). Динамичните характеристики на турбо-модификацията не са посочени.

Освен адски бърз, CustomGT може да бъде и много достъпен за употреба, тъй като CCG Automotive го предлагат и с газова уредба (LPG).

Цените на произведената в Германия спортна кола започват от €113,500.

0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    euoxgm ( преди 12 години )
    X0fAbz , [url=http://dhggjtbdvljq.com/]dhggjtbdvljq[/url], [link=http://pgxclkwcuxuv.com/]pgxclkwcuxuv[/link], http://prehwdouqqrs.com/
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Ajam ( преди 12 години )
    Gosh, I wish I would have had that inforamiton earlier!
  • #9
    1 rate up comment 1 rate down comment
    night_pz ( преди 12 години )
    Първо - пропан-бутанът е с по високо октаново число дори и от бензин 98(103). Второ вредните емисии са изключително малки сравнено с бензина. Второто изобщо не е маловажно в обществото което живеем защото докато тук в бг и през ума няма да ни мине да пазим околната среда и да намразим собственика на някое ферари заради това, че замърсява 2-3 пъти повече отколкото собственика на някой голф дизел, то в Западна Европа и Америка доста често това се случва!
  • #8
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    а може би смисъла на газовата уредба не е икономията, а рЕзко намалените вредни емисии...
  • #7
    3 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Тая кола като я гледам отвсякъде си е мечтата на Перничанина! :D
  • #6
    12 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Вероятно газовата уредба се монтира само на двигателите с принудително пълнене. Само при тях има смисъл от ползата на такова гориво, като изключим икономията, която е последното нещо, което вълнува създателите и собствениците на такива коли.
  • #5
    8 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Никъде не прочетох разхода на газ... какъв е смисъла от расов спортист на газ?По-скоро съм съгласен да видя мерцедес ес600 на газ от колкото нещо подобно ...
  • #4
    8 rate up comment 3 rate down comment
    :) ( преди 12 години )
    Не винаги газовата уредба е пригодена за по-голяма евтиния, а по простата причина че ще измине по дълго разстояние!!! ;) Мислете малко
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    me4tata na bak6i6a! v molovete ne moje da parkira v podzemniq, na4i vse na vhoda 6e spira! evala za pokazatelite oba4e!
  • #2
    20 rate up comment 6 rate down comment
    !!! ( преди 12 години )
    Супер кола на Супер Цена ! Е така се прави спортна кола ! А не , като палячовците от VAG!