IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Цените на ловешките автомобили

Започват от 15 990 лева за градския Voleex C10.

Цените на ловешките автомобили

Както ви съобщихме вчера дългоочакваният старт на продажбите на ловешките автомобили с марка Great Wall ще започне до края на 2011 г. В средата на месец октомври ще бъдат официално открити дванадесет представителства на Great Wall в различни градове на България. Първоначално в тях ще се продават автомобили, произведени в Китай, а до края на годината, трябва да бъдат налични и такива произведени у нас.

Вече е ясно, че най-достъпният модел на Great Wall е градската кола Voleex C10. Тя се задвижва от 1.5-литров бензинов, 4-цилиндров редови двигател, генериращ 97 к.с. и 138 Нм. Ускорява от място до 100 км/час за 11.1 секунди, развива 175 км/час и изразходва средно по 7.3 л/100 км.

Оборудван с екстри като климатична система, аудио уредба с USB, електрически стъкла, фарове за мъгла, 4 дискови спирачки, ABS с EBD, въздушни възглавници за шофьора и пасажера, и други, моделът се предлага за сумата от 15 990 лв. с ДДС.

Пикапът Steed 5 е със стартова цена 24 499 лева с ДДС. Стандартното оборудване на автомобила включва климатик, ABS с EBD, предни въздушни възглавници, 4 електрически стъкла, електрически огледала, централно заключване, 16-инчови алуминиеви джанти, аудио уредба с USB и много други.

Предлага 4х2 или 4х4 задвижване и избор между два задвижващи агрегата - бензинов или дизелов.


Най-скъп е джипът Hoover H5. При него цените започват 28 699 лв. с ДДС. Предлага се във варианти 4х2 и 4х4 с електронно задвижване и демултипликатор. Стандартното оборудване включва двойно оптични фарове, тъмни задни стъкла, 17-инчови алуминиеви джанти, фарове за мъгла, LED задни светлини, автоматични светлини и датчик за дъжд, автоматична климатична система и много други. 

По-високото ниво на оборудване включва кожен салон с подгряване на предните седалки  и електрическа настройка на шофьорската седалка, DVD система, 4-сензорен заден парк асистент с цветна камера и т.н.

Всички модели се предлагат с гаранция пет години или 100 000 километра.

Капацитетът на завода край Ловеч ще бъде 50 000 автомобила годишно при две работни смени. Очаква се инвестицията да разкрие близо 2 000 работни места. Автомобилите, които ще произвежда Литекс Моторс са предназначени за европейските пазари и отговарят на всички стандарти и изисквания на законодателството на Европейската общност, казват производителите.

До 2016 година, GWM са предвидили разработването и пускането на пазара в Европа на разнообразна моделна гама, чиято основна задача е да предложи на клиентите най-доброто съотношение цена-продукт, следвайки най-новите тенденции в световното автомобилостроене. Компанията е единственият китайски производител на автомобили, който понастоящем продава на европейския пазар и има съответното типово одобрение на продуктите си, съобразно изискванията на Европейската общност.

 

0 от 500
  • #79
    64 rate up comment 13 rate down comment
    Yaris ( преди 12 години )
    E няма кой да ви произведе кола за 5000 лева.Ако искате някаква нова кола, бачкайте повече и по-малко стойте в Интернет16 000 лв за кола 100к.с. и всички екстри е прекрасна цена.Знам че някои мизерници чакат цени като за тях, но технически е невъзможно да се произведе кола за хора с доход 200 евроА джипа и ппикапа са на 50% от най-евтиния конглокент в същия клас. Евтини и добри. И сглобени от българи. Който може да се радва, Който е освирепял от мизерия - да злобее
  • #78
    40 rate up comment 5 rate down comment
    Дани ( преди 12 години )
    Ето това е новината !!!! Поздравления и успех на всички положили усиля завода да отвори врати в България. Цените са страхотни а и колите са много добри !
  • #77
    25 rate up comment 3 rate down comment
    уят ( преди 12 години )
    Е не знам как ще возят пущините. по нашите дупки ще ни излязат скъпи...
  • #76
    20 rate up comment 9 rate down comment
    Делта ( преди 12 години )
    16000 хиляди лева за китайски базов модел автомобил?? Партията не е нещо в част, вероятно е още във века на др. Живков, където 10 год. Лада втора употреба се продаваше на цената на нова!!Тябва да въведът вноските пак и да чакаме по 15 години за нова кола, та да се разтръгне пазара на др Гриша Ганчев на тия цени!!
  • #75
    52 rate up comment 12 rate down comment
    Sandiu ( преди 12 години )
    Малката кола е Тойота Ярис - 100%.Влезте в сайта на Тойота и сравнявайте.Технически характеристики ,екстри....почти всичко съвпада.Но...Тойотата(бензиновата) започва от 24000 лв.А тази(нашата) е с базова цена 16000 лв.Какво има да плюем повече.Колкото да разхода 7,3/100 е казано - КОМБИНИРАН.Същитя е разхота и Тойота Ярис - бензин.Не сравнявайте дизели.Влезте в сайта на Тойота и се убедете сами.Така ,че това е един много добър автомобил и ако не вдигнат цената ше превземат пазара.
  • #74
    25 rate up comment 10 rate down comment
    Венясссс ( преди 12 години )
    еиии като всичко в БГ ако ще и в двора да си го произвеждаш пак цената ще е висока от китаи идва на тея пари туг го правим пак на същите пари а като се има в предвид че от там да дойде до тук си е разход ???? трчбва да се позамислим за тея пари че даже ще останат дачия роомстар ще си докарам от румъния :)
  • #73
    51 rate up comment 4 rate down comment
    alla ( преди 12 години )
    ейййййййййй,българи!кога ще се научите да не гледате в чуждаат паница,кога ще се научите да се радвате на нашите успехи,веднага всичко опошлихте,всичко осрахте ,изчислихте,това е хубаво и това не,ами защо не се зарадвате на новото,на възможността за работа,знаем ги тия дето карали големите джипове,искали коли нови съсвсички екстри за 8000 лева ,то може и да искате и за 1 лев ще бъде окей,ами като не сте в кухнята на производството така ще да е ,само умни *** са останали в тая държава,от 20
  • #72
    53 rate up comment 2 rate down comment
    ааа ( преди 12 години )
    какво лошо има да пройзвеждаме нещо
  • #71
    44 rate up comment 4 rate down comment
    Бай Танас ( преди 12 години )
    Пожелавам успех на новото производство. Което са написали, за цената на този продук е добре, според мен.
  • #70
    36 rate up comment 7 rate down comment
    роки ( преди 12 години )
    напротив колите са на много добри цени за това което ти предлагат като качество и ниво на оборудване според мен даже превъзхождат някои др марки. Разгледах всичко подробно на сайта им и останах доста впечатлен: ***.greatwall.bg