IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автосалон Варна отвори врати

За първи път в България автосалон в Мол.

Автосалон Варна отвори врати

Водещи автомобилни компании от три континента ще се представят във Варна на изложението Grand Auto, което ще се проведе от 8 до 14 септември в Grand Mall.  За пръв път в България автомобилно изложение влиза на територията на търговски център.

Сред потвърдилите участие марки на Grand Auto са Chevrolet, Citroen, Dacia, Fiat, Honda, Hyundai, KIA, Mazda, Nisan, Opel, Renault, Subaru, Toyota, Volkswagen и Great Wall.

На отделен етаж в търговския център ще бъдат изложени автомобилите от премиум клас, представители на марките BMW, Merсedes, Audi и Lexus.

Входът за изложението е безплатен, а всеки от посетителите ще има шанса да се възползва от обичайните отстъпки и промоции.

На варненското изложение ще бъде показана и колекцията от класически автомобили на варненския бизнесмен Георги Бонин.

В нея са носителите на множество призове Mercedes-Benz 500 К – реплика на автоиконата на Третия Райх от 1936 г., британската Jensen Interceptor от 1975 г., както и наскоро реставрираният Merсedes-Benz 170 S-D от 1953 г., чийто модел стана популярен у нас като колата на Щирлиц. Ще се включат и колекционери на ретро автомобили от други градове.

Снимка: Автосалон София 2011

0 от 500
  • #10
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    2 седмици преди автосалона във Франкфурт, ние изпреварваме с автосалон във Варна. СМЯХ! И к'ви коли ще покажат? Такива, които сме ги виждали отпреди 2 години по улиците. За повечето може да е странно, но има неща, в които българите сме пълна скръб - това са футбол, трудолюбие и всичко свързано с автомобилите, с изкл. на краденето им.
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    v slednoto klip4e vi predlagam edna skromna alternativa na na6eto varnensko izlojenie(ot izlagane!)priqtno gledane i plaknene na okoto!!!http://topgear.bg/video/v-takova-zadrystvane-da-si/?referer=z
  • #8
    5 rate up comment 0 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    Ами изучили са се вече :) Навремето не бяха, даже ни канеха да седнем, без да сме искали. Сещам се, как на щанда на Мерцедес едно момиче направо ни вкара в E-класата насила, колкото и да и обяснявахме, че нямаме намерение да купуваме :) Това ми бе и единственото сядане на шофьорското място в тоя модел. Кога пак ще седна в BMW 850i? Никога. То сядане е силно казано - по-скоро бе залягане по гръб. А кога ще седна в Ланча Капа? Ами добре че седнах, защото тоя модел бе номер едно за мен на тоя автосалон. Дори Мерцедес E-клас не ме впечатли, колкото тая Ланча. Или ...кога ще разбера, че всъщност Лагуна е голяма отвън, а вътре е много тясна? А някой скоро да е сядал в Туинго? Това нещо направо не е за вярване, колко място има отпред. Всъщност, само щанда на Алфа бе заключен. То затова и такива продажби сега в БГ. Срам и позор, ако италианците научат за това. Въобще, всеки автосалон не трябва да се разглежда като нещо моментно, а по-скоро като инвестиция в бъдещето. Защото децата тогава ( аз също бях около двайсетте) порастват след време и не е толкова невероятно да се върнат към дадена марка след години. Аз моята Фиеста засефте я видях 2002003-2004 година на едно изложение и ми се запечата в паметта. След две години без много да се замислям, след като видях фейслифта на същото изложение, реших да я купя. Та така...и аз съм купил моята кола от изложение, макар и не представения модел, а друг, по мой вкус. Та затова, който се страхува да не би да му повредят някое копче на изложбения автомобил, го чака само едно ниски продажби.
  • #7
    15 rate up comment 0 rate down comment
    achkar ( преди 12 години )
    Само дето полвината коли бяха заключени! :D Срамота
  • #6
    7 rate up comment 4 rate down comment
    zoom-zoom ( преди 12 години )
    v4era bqh v mola...kolite ot vsi4ki avtosaloni na markite sa subrani na edno mqsto+ nqkolko retro modela...i edno strahotno bqlo AWO s ko6...na 2 km! retroto e po-interesno za gledane...koito ne smqta varnenskoto za izlojenie...da izkara 1000 euro i mar6 kum frankfurt!!!a za filibeto...maina, lqtoto si stoi na marica, hi4 ne mi idvai nasam, nali sme gagauzi...sme6ni pupe6i trakiiski!
  • #5
    20 rate up comment 1 rate down comment
    КБ ( преди 12 години )
    Преди години, когато се провеждаше в "спортна зала", не изпусках изложението. Та на въпроса, за какво е това изложение...ами не всички са имали възможност да отидат в София или Пловдив. На едно изложение, може да сравниш на място автомобилите, както и да ги пробваш. Така впечатленията са по-реални, отколкото да ги гледаш на картинки, по улиците или просто да отидеш в някой шоурум на дадена марка. А и на изложенията по принцип се представят модели с някакви отстъпки. Ето една възможност за тия, които търсят нов автомобил, да изберат може би най-подходящия за джоба им. Като бях на двайсет, обикалях целия автосалон и сядах във всички автомобили. Нямах пари да купя, но поне добих някакви впечатления от всеки един автомобил. Това е и възможност човек да се срещне с автомобили, които не само, че никога няма да кара, но и едва ли ще се вози някога в тях.
  • #4
    18 rate up comment 24 rate down comment
    М. ( преди 12 години )
    у4тивия лос ЕВАЛА!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)
  • #3
    30 rate up comment 35 rate down comment
    Учтивият Лос ( преди 12 години )
    2 седмици преди автосалона във Франкфурт, ние изпреварваме с автосалон във Варна. СМЯХ! И к'ви коли ще покажат? Такива, които сме ги виждали отпреди 2 години по улиците. За повечето може да е странно, но има неща, в които българите сме пълна скръб - това са футбол, трудолюбие и всичко свързано с автомобилите, с изкл. на краденето им.
  • #2
    29 rate up comment 7 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Организирано от дългата ръка на ***.
  • #1
    9 rate up comment 34 rate down comment
    филибе ( преди 12 години )
    Дали не е подходящо да го кръстят Гагауз Автосалон? хехехе