IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Версия Fendi на Maserati GranCabrio

На предстоящия автомобилен салон във Франкфурт, Maserati ще покаже специално издание на GranCabrio.

Версия Fendi на Maserati GranCabrio
Тази къса серия е създадена заедно с италианската модна къща Fendi. Характерните особености на модела разработен заедно с Fendi започват от лака за каросерията, който е от три слоя, Grigio Fiamma Fendi.
 
 
Това е специален тъмно сив цвят със специален фосфоресциращ златен слой. Спирачните механизми са жълти, а логото на Fendi е на специалните лети джанти с размер 20 цола.
 
 
Много по-съществена е намесата на италианската фирма в интериора на GranCabrio, изпълнен от специални материали и в специални цветове. Виждаме  Pergamena Fendi, набор от детайли от естествено дърво по таблото, вратите и скоростния лост.
 
 
Седалките, част от таблото, скоростния лост и вратите са покрити от висококачествена кожа Cuoio Romano leather. Логото на модната къща се вижда на облегалките за главите на пътниците, на панелите на вратите, на таблото и на други места в интериора.
 
 
Fendi е създал и специална луксозна серия Limited Edition Travel Set за багаж и аксесоари специално предназначени за GranCabrio.
 
 
Техническата част, включително и двигателя са стандартни, V8 с обем 4.7 литра който се комбинира с автоматична скоростна кутия.
 
0 от 500